Illustratieve branding op maat

Illustraties vertellen vaak meer dan woorden! Ze krijgen in elk geval meer aandacht van je doelgroep dan tekst. Illustratieve branding gaat over de beleving die jij met je dienst verkoopt. Welk gevoel geef jij je klant? Welke kleuren horen daarbij, welke gezichten wil jij getekend hebben? 

Illustratieve branding is ideaal voor als jij met een jongere doelgroep werkt, maar ook als jij met je dienst iets verkoopt wat lastig in woorden is te beschrijven. Ik bedoel maar: hoe beschrijf je de innerlijke kracht die je voelt na een yogales in woorden? Met illustraties breng je de ware ervaring van jouw aanbod over naar je doelgroep. 

Ik ben dol op de magie van illustraties: met aquarel en fineliners op papier of met de Apple pen op de Ipad. Zodra jij jouw idee vertelt, beginnen de beelden al te stromen. Snel – naar de tekentafel! We creëren een wereld die past bij jouw bedrijf. Zodat mensen jouw visitekaartje zo treffend vinden, dat ze het ophangen, Zichtbaar! 

Met liefde kijk ik met je mee wat illustratieve branding voor jou kan betekenen. Al vanaf 80 euro excl. btw kan ik je helpen. 

Previous
Next