Welkom, ik ben Noah

Een creatieve duizendpoot uit Assen. 

Ja, ik weet het: ‘creatieve duizendpoot’ is dat woord wat iedere persoon die iets creatiefs doet op zijn CV zet. Maar toch voel het zo: mijn inspiratie en projecten gaan van hot naar her. Één ding kiezen? Dat ken ik niet. Ik wordt enthousiast van creëren: van niets naar iets. Van inspiratie, naar idee, naar concept, naar realiteit. Uit mijn enthousiasme voor vormgeven is dit bedrijf ontstaan. 

De wereld is ons canvas, wat gaan we vandaag creëren?

Als ik het heb over vormgeven en creëren bedoel ik daar niet alleen het vormgeven van een visitekaartje mee. Eigenlijk is iedereen vormgever van zijn eigen leven. Met dat idee in mijn achterhoofd vraag ik mij af: de wereld is mijn canvas – wat ga ik vandaag creëren? 

Het liefst leef ik in een wereld waarin iedereen zijn of haar unieke talenten benut. Omdat ik geloof dat we dan allemaal tot ons potentieel komen. Als ondernemer weet jij dat jouw talent van meerwaarde kan zijn voor je klant & ik vind het ontzettend leuk om dat enthousiasme te kunnen vertalen naar vormgeving. 

Een aantal weetjes over mij:

Ik ervaar de wereld visueel

Als jij me iets vertelt beginnen de beelden bij mij al te stromen. Ik denk in beelden en wordt vervolgens gelijk enthousiast om ze van visie naar realiteit te brengen! Als ik mijn ogen sluit dan speelt er een wereld van visies af in mijn hoofd & soms storm ik mijn huis binnen na een boswandeling vol schoonheid om snel een idee op papier te zetten. 

Mijn drive om inspiratie altijd te volgen heb ik al jong geleerd. Toen ik een jaar of negen was kreeg ik tijdens het tandenpoetsen inspiratie om een gedichtje te schrijven. Mijn moeder leerde me toen; als je inspiratie hebt, mag je alles uit je handen laten vallen. En zo kwam het dat ik soms avond na avond op post-its gedichten schreef en dan hyper van enthousiasme naar beneden kwam om ze voor te lezen. Nog steeds klik ik meteen m’n pen open als ik geïnspireerd ben en schrijf ik midden in de nacht halve concepten op roze post-its. 

Visuele vertaling van mijn enthousiasme

My why? I just follow joy!

De bevlogenheid en het enthousiasme wat ik voel wanneer ik mijn inspiratie volg gun ik iedereen! Als je me vraagt waarom ik doe wat ik doe kan ik hele mooie verhalen schrijven over mijn motivatie maar eigenlijk is het antwoord heel simpel: ik vind het ontzettend leuk! 

Een aantal generaties terug was dat nog geen reden om iets te doen, maar gelukkig hebben wij nu de mogelijkheid ons hart te volgen en te doen waar we enthousiast van worden. Doen waar ik blij van wordt zet mij aan, it lights me up – ik krijg er een grote glimlach van op mijn gezicht en ik ga er met een voldaan gevoel van naar bed. 

Vormgeven, jou helpen je talent te vertalen naar iets visueels – het voelt niet als werken, maar als een groot plezier! De energie die alles wat ik doe me geeft zorgt ervoor dat ik altijd verschillende dingen naast elkaar kan doen en lekker efficiënt blijf. Ik gun jou dat jij ook gaat stralen met jouw talent. Op jouw unieke manier, met alles wat erbij hoort voor jou. 

Ik had hier een heel serieus verhaal kunnen schrijven over mezelf, maar dat past niet bij mij. Dingen doen omdat het zo hoort – ik geloof er niet in! Naast marketingtechnieken heb ik me veel verdiept in Human Design en de Myer Briggs Personality types. Dat heeft mijn visie dat iedereen uniek is en one-size-fits-all niet de oplossing is, bevestigd. Bovendien doet iedereen tegenwoordig hetzelfde marketingrecept: landingspagina, funnels en advertenties.

Unieke menselijke marketing in deze digitale wereld gaat om essentialisme. Niet om meer – meer – meer leads, maar om effectief de juiste klanten aantrekken waarvoor jij een blijvende impact kan maken & waarvoor jouw talent van enorme waarde is. 

Mijn kennis over die twee systemen, de verschillende persoonlijkheid types & hun unieke manier van marketing neem ik automatisch mee in mijn trajecten. Ik neem mezelf mee naar de tekentafel, met alle kennis en ideeën die daarbij horen & weet zeker dat ik jou de waarde kan bieden die ik je beloof.  

Het is tijd om te gaan stralen met jouw talent. Ik help je graag!

Liefs, Noah 

En wie ben jij ? Waar wordt jij enthousiast van?

Zullen we even sparren over wat we voor elkaar kunnen betekenen?