Virtueel creatief assistent

Als creatief assistent ben ik jouw potlood, die jouw ideeën tot realiteit brengt. In plaats van dat je een traject voor een visueel eindproduct koopt, koop je voor een uur mijn skills. 

Dat betekent dat terwijl jij je klanten helpt ik jouw nieuwe e-book opmaak, een nieuwe opzet van je nieuwsbrief maak of regelmatig iets vormgeef voor jouw sociale media – aan de hand van jouw reeds bestaande huisstijl van mij of een andere vormgever.

Of misschien ben je wel digital-nomad en heb je iemand nodig die in Nederland je drukwerk kan regelen. Stel je eens voor hoe fijn dat is: jij hebt een idee, we spreken het samen door – ik zie gelijk visuele elementen voor me, maak een schets en een paar uur later is een nieuwe vormgevings-product af. 

Het verschil met de ‘normale’ grafische vormgevings-opdrachten is dat het strategische ontwerpende werk meestal al grotendeels is gedaan. Het kan dus ook zijn dat ik verder ga op de vormgevings-stijl die een ander heeft gebruikt in jouw huisstijl. Of dus iets wat jij zelf al hebt bedacht. 

Wanneer jij mij nodig hebt spring ik even in & ben ik letterlijk jouw creatieve rechterhand op afstand. Waardoor jij meer tijd hebt om dat te doen waar jij goed in bent & kan stralen met jouw talent! 

Als virtueel creatief assistent ondersteun ik jou bij kortere klusjes zoals: 

  • E-book opmaken adhv bestaande branding 
  • Één nieuwe pagina op je website bouwen 
  • De vormgeving van je nieuwsbrief opmaken 
  • Fysiek werkboek live dag opmaken
  • Jouw logo verwerken in een koptitel / briefpapier
  • Een video editten 
  • Een post vormgeven voor op instagram of facebook 
  • Grafische vormgeving voor een flyer of visitekaartje
 

Voor sommige klusjes maken we een voordelige pakketprijs, bij andere klusjes hanteren we mijn uurtarief van 35 per uur excl. btw. We kunnen ook een langer samenwerkingsverband aangaan waarbij jij mij regelmatig als freelancer inzet. 

Previous
Next

Wat ik jou geef als creatief va, naast prachtige ontwerpen:

Flexibiliteit

Mijn laptop? Die heb ik altijd bij me! Ik kan snel schakelen om in een paar uurtjes van idee naar realiteit te gaan. 

Efficiëntie

Maak je geen zorgen, een uurtarief zorgt er bij mij niet voor dat ik ga luieren. Ik werk nou eenmaal graag snel & efficiënt. 

Rust & ruimte

Ik ontwerp jouw nieuwe social media templates terwijl jij je klanten helpt. Twee taken op één moment. Dat geeft rust en ruimte. 

Aandacht

Ik luister, ik begrijp je & reageer proactief. Ik durf eerlijk te zijn en kan tegen een goede portie feedback.

Inspiratie

Natuurlijk neem ik mijn eigen inzicht mee naar jouw projecten, zoveel of zo weinig als jij maar wilt!

Samenwerken op afstand?

Heb jij ook zin om de creatieve energie te laten stromen?  Zullen we even sparren wat we voor elkaar kunnen betekenen?