Jij bent coach. Uniek. Stralend. Waardevol.

Je wilt een website die jouw goud zelfverzekerd uitstraalt naar jouw klant, maar…

Het lukt je niet de waarde van je coaching te vertalen naar je website…

Je bent na vele uren proberen erachter gekomen dat techniek toch echt niet jouw ding is…

Je weet niet hoe je op kan vallen met je website als coach in een ‘overvolle’ markt…

Je hebt zelf een website (geprobeerd) te bouwen maar herkent jezelf er niet in terug… 

Je keukentafel ligt vol met post-its en stukken tekst, maar je blokkeert zodra je je laptop opent…

Jij weet wel dat je waarde hebt, maar je schaamt je stiekem voor je zelf-geknutselde website…

Je durft nog niet 100% zelfverzekerd achter je website (en bedrijf) te gaan staan…..

Herkenbaar? Logisch

Jij doet niet voor niets wat je doet: daar ligt jouw goud, niet bij het bouwen van websites. Maar het is zonde als jouw goud niet zichtbaar wordt. Gelukkig kan het ook anders.

Zelfverzekerd zichtbaar. Trots op je uitstraling. Je website als anker voor de uitstraling van je bedrijf. Inspiratie als je naar jouw website kijkt. 

Dat is wat jouw website op maat doet. Ik geloof in webdesign op maat. Vooral bij een dienst zoals coaching, waar mensen echt voor jouw persoonlijke merk kiezen. Voor wie jij bent en wat jij uitstraalt. 

Personal branding – daarmee val je op en maak je het verschil. Don’t worry. Je hoeft nu niet opeens commercieel te worden: de kunst zit juist in het vertalen van jouw authentieke goud naar een website die dat zichtbaar maakt. Gewoon zoals jij bent.

Samen vertalen we jouw goud naar jouw website op maat

1

Luisteren & brainstormen

Jij mailt mij, we plannen een kennismaking via zoom en de ideeën beginnen te stromen. Welke website-structuur past bij jouw bedrijf? Welke vormgeving vind je mooi of heb je al een huisstijl? Vaak hebben we twee van zulke sessies.

2

Creatief proces

Van schetsen naar webdesign. Via feedbackrondes komen we steeds dichterbij jouw ideale website. Ik help je met teksten als dat nodig is, spar met je over je aanbod en geef eerlijk mijn mening over jouw ideeën. Het traject is op maat naar jouw behoeftes.

3

Website online

Yes, je website gaat live! Jij bent van idee naar realiteit gegaan! Ik leer jou hoe je je website zelf kan onderhouden of aanpassen. Jij deelt vol trots je website met je omgeving met een glimlach op je gezicht. 

Omdat jouw website het goud in jou vertaalt is het niet alleen een website, maar ook het visuele anker van wat jij doet. Voor jezelf en voor je klant. Je durft zelfverzekerd zichtbaar te zijn want jouw waarde stroomt door de vormgeving heen!

Al vanaf 700 euro excl. btw heb jij deze pagina's op jouw unieke website:

  • Homepagina
  • 1 á 2 pagina’s over je dienst
  • Over mij pagina
  • Contact pagina
  • Blog pagina
  • Footer 

Er is zoveel mogelijk: 

Bij een website op maat hoort een traject op maat

Previous
Next

Waarom samen een website op maat maken met Noah?

Ik ken de wereld van coaching 

Ik ben opgegroeid met holistische levensstijlen en in een omgeving van coaches. Ik heb zo vaak gezien dat het goud verloren ging in de vertaling naar een website. Iemand die zo warm, zo enthousiast is over wat ze doet verandert in een grijze muis op haar website. Zonde!

Multipassionate

Ik ben dol op vormgeving maar ben ook Sexual Healing coach in opleiding. De ene dag lees ik boeken over Human Design, de andere dag doe ik een cursus over SEO proof-schrijven. Al mijn kennis neem ik mee naar de tekentafel. Inclusief mijn enthousiasme!

Ik luister & schets

Ik combineer mijn passie voor vormgeven met ruimte maken voor jou. Ik luister aandachtig naar de waarom achter jouw dienst en probeer die twinkeling in jouw ogen te vertalen naar de vormgeving van jouw website op maat.

Unieke werkwijze

Niet alleen de website is op maat, maar ook onze samenwerking. Heb je moeite met teksten schrijven? Dan help ik je graag met je teksten schrijven. Vind je het lastig om je dienst concreet te krijgen? De structuur van een goede website helpt je dit helder te krijgen.

Stralen, dat is wat ik jou gun!

Twijfel je nog? Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen: 

Dat ligt eigenlijk vooral aan jou! Als jij al veel teksten klaar hebt liggen & al vrij duidelijk weet wat je wilt, kan het zomaar snel gaan. Het traject duurt minimaal 4 weken en maximaal 10 weken. We spreken elkaar in die tijd een aantal keer via zoom om feedbackrondes te doen. 

Jazeker, een blog, portfolio en zelfs een webshop kan ik voor je bouwen. Ik zie een blog als iets wat eigenlijk standaard bij een website hoort – zeker als jij coach of dienstverlener bent. Dus dit zit in de minimale prijs inbegrepen. 

Ik begin met een compleet wit canvas waar we alles op kunnen maken. Dus geen limiterende templates of andere obstakels – waardoor de websites dus echt uniek worden. Alles is aan te passen!

Ik bouw WordPress websites.Mijn voorkeur gaat uit naar WordPress + Elementor. Dit kost jou €50 per jaar. Voordeel aan die software is dat jij prima nog iets kan aanpassen later. Maar als jij al een website hebt die gebouwd is in WordPress met Divi, wil ik je website met liefde in Divi bouwen. Ik kan ook websites (uit)bouwen met Wix.com

Daar kan ik je zeker mee helpen. Als je qua inhoud vrij tevreden bent en het vooral om de vormgeving gaat dan verwacht ik dat ik jou een offerte stuur met een gereduceerde prijs (dit hangt natuurlijk van verschillende factoren af).

Ja, natuurlijk! En zijn er toch nog eens problemen? Ik ben een appje van je vandaan en bij iets groters help ik je even uurtje factuurtje. Je website moet wel onderhouden worden. Ik kan je dit uitleggen of je neemt een onderhouds-abonnement af. 

Jazeker! Je betaald in ieder geval 25% aan het begin van het traject. De rest is flexibel af te spreken. 

Zin om stralend zichtbaar te zijn met jouw unieke website?

Ik sta te trappelen om jou te helpen! Stuur vooral een mailtje voor een vrijblijvende kennismaking of stel je vraag.